Weer Zangcafé in Houten op 4 juni

Eindelijk is het weer zover. Na twee jaar waarin het niet mogelijk was om een zangcafé te organiseren, gaan we op zaterdagavond  4 juni van start en bieden  de zangdocenten van het Houtens Muziek Collectief weer een open podium aan voor alle amateurzangers van Houten en omgeving. De avond begint om 20.00 uur.

 Jong of oud, beginner of ervaren, je bent allen welkom om je stem te laten horen in een ontspannen setting. Of alleen lekker komen luisteren mag natuurlijk ook.
Elke stijl is mogelijk: pop, jazz, rock, latin, musical, klassiek, etcetera. Het wordt een unieke avond vanwege de diversiteit in muziekstijlen die voorbij komen. Het hoeft niet perfect! Je mag het uitproberen als allereerste optreden, of als try-out van je nieuwe song, of gewoon weer optreden omdat het zo leuk is!
Je kunt je laten begeleiden door een van de zangdocenten (neem het lied mee in jouw toonsoort) of je begeleidt jezelf op piano of gitaar. Je kunt uiteraard ook je eigen begeleider meenemen. Of zing mee met karaoke! Er is ook een zangmap aanwezig waaruit je nummers kunt kiezen. Wanneer je wilt zingen, kun je je ter plekke inschrijven.

Zangliefhebbers van Houten en omgeving: kom zaterdagavond 4 juni voor een heerlijke ontspannen avond vol zangplezier naar het Zangcafé.

Locatie Kromme Schaft (blauwe deuren). Aanvang 20.00 uur, einde 22.00 uur
Entree 4 euro vanaf 17 jaar, 2 euro t/m 16 jaar
Meer info op www.zangcafe.nl