Over de Instrumenten Proeftuin

Het kiezen van een instrument valt niet altijd mee! Er zijn ook zoveel mogelijkheden en vooral ook zoveel leuke instrumenten! Voor die kinderen die echt nog niet kunnen kiezen, start er eind september een cursus waarin ze met vier verschillende instrumenten kennis kunnen maken. Ze krijgen steeds drie weken les op deze instrumenten. Misschien weten ze het daarna nog niet maar wellicht hebben ze dan al wel een idee van wat ze leuk vinden: blazen, tokkelen, strijken… en kunnen wij nog verder helpen!

De cursus
U kunt kiezen uit 9 instrumenten. De cursus vindt plaats op steeds verschillende lesdagen en tijdstippen afhankelijk van het rooster van de docent. De locatie hangt ook af van de betreffende docent. Er wordt lesgegeven boven Theater Aan de Slinger, De Slinger 42 en in Wijkcentrum Cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36.

Instrumenten: accordeon, blokfluit, cello, gitaar, keyboard, klarinet, saxofoon, trompet en viool
Bij te weinig aanmeldingen voor een instrument kan het zijn dat er toch een ander instrument gekozen moet worden. Omdat u de keuze hebt uit 9 instrumenten en er slechts 4 periodes zijn tot en met de kerstvakantie, zijn er proeflessen die in dezelfde week vallen. Het zijn meestal wel verschillende dagen. Als u dat niet wilt, kunt u iets anders kiezen.

Inschrijven en instrumenten

U hoeft zelf geen instrumenten mee te nemen voor deze cursus. Deze worden door het Houtens Muziek Collectief ter beschikking gesteld.  Wel vragen wij een bedrag aan borg voor de instrumenten die mee naar huis genomen kunnen worden.
Kosten
De cursus kost 140 euro exclusief 50 euro borg. De meeste instrumenten kunnen meegenomen worden naar huis.

Weken, tijd en locatie:
Voor de indeling van de instrumenten over de periodes en de tijd en locatie zie: Informatie Instrumenten Proeftuin

Aanmelden voor deze cursus kan via het aanmeldingsformulier. Neem voor meer informatie contact op met het algemene nummer van het HMC.