Nieuwe cursus na de zomervakantie! Opgeven uiterlijk dinsdag 10 september!

Over de Instrumenten Proeftuin

Het kiezen van een instrument valt niet altijd mee! Er zijn ook zoveel mogelijkheden en vooral ook zoveel leuke instrumenten! Voor die kinderen die echt nog niet kunnen kiezen, start er half september een cursus waarin ze met vier verschillende instrumenten kennis kunnen maken. Ze krijgen steeds drie weken les op deze instrumenten. Misschien weten ze het daarna nog niet maar wellicht hebben ze dan al wel een idee van wat ze leuk vinden: blazen, tokkelen, strijken… en kunnen wij nog verder helpen!

De cursus
U kunt kiezen uit 8 instrumenten. De cursus vindt plaats op steeds verschillende lesdagen en tijdstippen afhankelijk van het rooster van de docent. De locatie hangt ook af van de betreffende docent. Er wordt lesgegeven boven Theater Aan de Slinger, De Slinger 42 en in Wijkcentrum Cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor kinderen tussen de 7 en 10 jaar. Als u twijfelt of uw kind hierin past, neem dan contact met ons op.

Instrumenten: blokfluit, cello, dwarsfluit, gitaar, keyboard, klarinet, saxofoon en viool
Bij te weinig aanmeldingen voor een instrument kan het zijn dat er toch een ander instrument gekozen moet worden. Omdat u de keuze hebt uit 8 instrumenten en er slechts 4 periodes zijn tot de kerstvakantie zijn er proeftuinlessen die in dezelfde periode vallen. Het zijn meestal wel verschillende weekdagen. Als u dat niet wilt, kunt u iets anders kiezen.

Inschrijven en instrumenten

U hoeft zelf geen instrumenten mee te nemen voor deze cursus. Deze worden door het Houtens Muziek Collectief ter beschikking gesteld.  Wel vragen wij een bedrag aan borg voor de instrumenten die mee naar huis genomen kunnen worden.
Kosten
De cursus kost 160 euro exclusief 50 euro borg. De meeste instrumenten kunnen meegenomen worden naar huis.

Weken, tijd en locatie:
De indeling van de instrumenten over de periodes en de tijd en locatie klik HIER.

Aanmelden voor deze cursus kan via het aanmeldingsformulier. Neem voor meer informatie contact op met het algemene nummer van het HMC.