Het programma van de bandmarathon is bekend!

Tickets voor de bandmarathondag zijn te krijgen via DEZE link. Onderaan het programma staat een beschrijving van de bands.

Optredens in de foyer

19.00 uur: Jamsessie!

De spelers van de dinsdagavondjamsessie in Jongerencentrum Enter organiseren een spetterende jamsessie in de foyer van het theater. Dit is de setlist:

  • Hey Joe van Jimi Hendrix
  • Creep van Radiohead
  • Blauw van The Scene
  • Halleluja van Jef Buckley
  • Summer of 69 van Brian Adams
  • Sunday Bloody Sunday van U2

Wil je meespelen of zelf een nummer inbrengen, MAIL ons dan.

21.00 uur: De DJ’s van de DJ-school Houten treden op.

Tijd voor de voeten van de vloer!

14.00 uur: Purple Haze

“Purple Haze” is een bruisende nieuwe band uit Houten. Samen met bandcoach Jochen Oosting is er vanaf januari 2023 hard gewerkt aan een repertoire van negen stevige rocknummers.

14.30 uur: The Stream

“The Stream” is een nieuwe Houtense band met een eigenzinnig geluid. Samen met bandcoach Jochen Oosting werkt deze enthousiaste groep aan sound en podium-presentatie. Ze spelen een mix aan popnummers uit de vorige eeuw.

15.00 uur: Anna Barbara

Alsof je op een Frans dorpsplein staat, zo klinkt het als Anna Barbara haar chansons laat horen.  Fijne Franse hits en ook Nederlandse hits maar dan verrassend in de Franse taal. In trio met piano en kazoo/percussie komt de karaktervolle stem van Anna B. met de Franse slag bij je binnen. Een muzikaal tête à tête dat coûte que coûte met charme en nuance een aubade aan de liefde brengt.

15.30 uur: Sounds of Chaos

Sound of chaos is een super leuk nieuw bandje dat is voortgekomen uit het IWIEB-project van jongerencentrum Enter. Inmiddels hebben ze al best wat toffe optredens achter de rug waar ze voornamelijk bekende 80’s en 90’s hits spelen met af en toe wat muziek van nu.

16.00 uur: Garage033

Garage033 speelt (garage)rock muziek uit de 90s en 00s in de Keistad. Kom luisteren en herbeleef deze mooie periode uit de rockmuziek samen met de leden van Garage033!

16.30 uur: Filthy Money

Filthy Money is een jonge punk-, pop- en rockband die eerder vooral covers speelt maar ook eigen materiaal heeft. Ze spelen voornamelijk muziek van 70’s tot 90’s. De leeftijden van de bandleden variëren van 18 tot 21 maar de genres die ze voornamelijk graag spelen vooral van 70’s tot 90’s.

17.30 uur: Emily van Orsouw en Richard van Wingerden

Emily speelt dromerige en eigenzinnige liedjes met gitarist, piano en loopstation. De Nederlandstalige liedjes zijn vaak autobiografisch en vertellen het verhaal over het leven als neurodiverse kunstenaar; reflectief, soms vol struggles, maar altijd hoopvol.

18.00 uur: Irrespective

Irrespective is ontstaan vanuit de Volleybal Club Houten en uitgegroeid naar de huidige omvang met muzikanten uit de omgeving. De band heeft de voorkeur voor een mix van rock en pop die tot het einde verrast.

19.00 uur: Neon Green Punch

De band bestaat uit muzikanten die al lange tijd met elkaar muziek maken. De muziekkeuze bestaat uit de jaren 70 tot heden o.a. pop, rock en blues.

20.00 uur: Sábado

“Brazilian music with a jazzy taste”.

Sábado speelt subtiele warme Braziliaanse muziek uit verschillende periodes en streken van Brazilië. Zowel swingende up-tempo nummers als sfeervolle ballads, overgoten met een vleugje jazz.

Klik hier voor de website van Sábado

21.00 uur: The Woods

Het Utrechtse muzikantencollectief The Woodz maakt al sinds 2020 samen heerlijk funky covers van bekende nummers. Vrijwel elke maand zetten ze een bekende hit om tot nieuw nummer – inmiddels hebben ze rond 30 popklassiekers omgezet in eigen funk-anthems. Tot de hoogtepunten behoren hun bewerkingen van Levitating (Dualipa), Stayin’ Alive (Beegees) en 21 Thing (Alanis Morissette) ofwel: hoe maak je soms een funky nummer nog funkier?

22.00 uur: The Razzles

The Razzles is een swingende Rock & Roll band vol ervaren muzikanten.

23.00 uur: Just Got Paid

Just Got Paid is genoemd naar een nummer van ZZ-top en de geweldige cover van bluesrockgitarist Joe Bonamassa.

Een band bestaat uit van ervaren muzikanten met een passie voor lekkere vette bluesrock, maar ze spelen ook “stevige” poprocknummers, waarbij klassieke oldies van  Clapton, Stones, Deep Purple en Hendrix niet ontbreken. Maar er zijn ook minder bekende, verrassende covers te vinden.

Door eigen arrangementen en instrumentaties voegen zij altijd een tikkeltje van zichzelf toe aan de nummers zonder inbreuk te plegen op de karakteristieke kern van het nummer.  Zo ontstaat er een mix , waarin ze het publiek verrassen!

Klik hier voor meer informatie over Just Got Paid