Ten aanzien van Covid 19 zijn de volgende maatregelen van belang voor het muziekonderwijs:

Aan de Slinger:
Het CoronaToegangsBewijs (CTB) is verplicht voor alle culturele uitingen, dus ook muziekles. Alle personen boven de 18 jaar moeten bij binnenkomst in de foyer een CTB tonen evenals een identiteitsbewijs. Voor groepsbijeenkomsten (zoals concerten, hieronder vallen ook leerlingen-uitvoeringen) is dit vanaf 13 jaar verplicht.
Een CTB is een QR-code in uw CoronaCheck-app. Deze krijgt u door een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve coronatest (niet ouder dan 24 uur) in de app te uploaden. Neemt u liever een papieren print mee, maak dan via de website https://coronacheck.nl/nl/ een versie van de QR-code die u kunt uitprinten.
Als een CTB is gecheckt, is het dragen van een mondkapje in het Theater niet meer verplicht.

Cultuurhuis Schoneveld:
Bij binnenkomst moet iedereen een mondkapje dragen. Het CTB is verplicht voor muziekles aan alle personen boven de 18 jaar. Het CTB wordt bij de ingang van de leslokalen door de docenten gecontroleerd. Daarna mag het mondkapje af.

Sinds 28 november zijn onze beide locaties verplicht om om 17.00 uur de deuren te sluiten.  Voor meer informatie ten aanzien van de lestijden, raadpleeg je docent!

Uiteraard gelden in beide locaties de basismaatregelen:

  • Blijf thuis als je klachten hebt die lijken op een coronabesmetting, ook als je een geldige QR-code hebt.
  • Was vaak en goed je handen
  • Houd anderhalve meter afstand