Over mijn lessen

Ik geef les aan alle leeftijden; van beginners tot gevorderden tot leerlingen die willen doorstromen naar een vervolgopleiding als bijvoorbeeld het conservatorium, de Rockacademie of de HBA.
Mijn lessen probeer ik altijd op maat aan te bieden waarbij ik op een nuchtere en no-nonsense manier veel uit mijn praktijkervaring zal putten.
Aan bod komen bijvoorbeeld zaken als techniek, houding en de rol van jou als de drummer in muziek en de band waarin je speelt.
Ook de theorie zal aandacht krijgen en uiteraard gaan we zo snel mogelijk met liedjes meespelen.
Met leerlingen die naar een vervolgopleiding willen, ga ik flink de diepte in maar voor elke les en iedere leerling geldt altijd dat spelplezier voorop staat!
Start met drummen of breid je vaardigheden uit tijdens de privélessen die je bij mij kan volgen. De lessen worden aangepast aan jouw wensen en niveau en natuurlijk gaan we zo snel mogelijk meespelen met liedjes! In de cursus is ook ruimte voor techniek en theorie waarbij het plezier in muziek maken voorop staat!
Ben je een gevorderde drummer? Dan bepalen we in overleg de inhoud van je cursus.

Drumles+
Toen de Coronacrisis uitbrak en er veel optredens wegvielen kwam er ineens tijd vrij voor iets wat al een langer borrelde; een concept ontwikkelen waarbij ik drumles combineer met extra aandacht voor leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Ik ben gaan studeren, heb trainingen gevolgd en heb het concept verder uitgewerkt; in mei 2021 zag Drumles+ het daglicht!
Je kan sindsdien bij mij terecht voor zowel reguliere drumlessen als Drumles+ lessen, ik heet je graag welkom voor een proefles!

Over mijzelf

Chris – de docent
In 2012 kreeg ik de kans als de drumdocent aan de slag te gaan bij Hi Gain Guitars in Houten.
We startten met 3 leerlingen, inmiddels heb ik een lespraktijk weten te ontwikkelen waarin ik wekelijks aan ruim 25 leerlingen drumles geef.
Naast mijn eigen praktijk in Houten ben ik sinds 2020 verbonden aan de Universiteit van Utrecht waar ik bij het cultuurcentrum Parnassos drumlessen verzorg.

Chris – de drummer
Naast mijn werkzaamheden als docent treed ik veel op en doe ik bijvoorbeeld studiowerk.
Wil je meer weten over mij als drummer? Neem dan een kijkje op mijn pagina: https://www.drumlesplus.com/chris-de-drummer/

Meer info over mij