Over de gitaar

De gitaar is een van de meest bespeelde en populaire instrumenten in de muziek. De gitaar wordt gebruikt in diverse muziekgenres, zoals klassiek, latin, jazz, blues en nog veel meer.

Over mijn lessen

In mijn lessen staat het ontwikkelen van muzikaliteit en creativiteit voorop. In het begin zal vooral de basis linkerhand- en rechterhandtechniek centraal staan, samen met het ontwikkelen van “snaargevoel” en natuurlijk het plezier van muziek maken!  Van eenstemmigheid naar meerstemmigheid en alle speeltechnieken die daarbij komen kijken. De basistechnieken komen uit het klassieke gitaarspel, waarmee je alle kanten uit kan. Plectrumtechniek komt ook aan bod. Het lesmateriaal is zowel uit bestaande lesboeken als eigen materiaal. Ook de eigen inbreng van de leerling is belangrijk. Er zullen verschillende samenspeelmogelijkheden zijn en aan het einde van het jaar is er een voorspeelavond. Gitaarlessen zijn mogelijk vanaf 7 jaar.

Lestijden en locaties
Cultuurhuis Schoneveld:       dinsdag en donderdag
De Slinger/Heemlanden:       woensdag

Over mijzelf

Ik ben in 1992 als klassiek gitariste afgestudeerd aan het Utrechts Conservatorium. Sindsdien heb ik een eigen lespraktijk en speel ik (of heb gespeeld) in verschillende bezettingen, zowel akoestisch als elektrisch.

Meer info over mij