Over mijn lessen

Privé-zangles
Tijdens deze les wordt je 1 op 1 gecoached door Sharon Doorson. We werken aan zangtechnieken, tekstbeleving, uitspraak, improvisatie en performance. We bekijken per persoon waar de meeste ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Een privéles duurt 60 min.
Groeps-zangles
Liever in groepsverband zingen waarbij je af en toe een solo toegewezen krijgt? Dan zijn de groepslessen de beste keuze voor jou. Hier krijg je een stukje persoonlijke begeleiding, maar leer je ook van je mede-talenten tijdens de les. We behandelen hier zangtechnieken, samenzang /meerstemmigheid en performance. De groeps-les duurt 60 min.
Lesrooster
Woensdag: 14:30 – 21:00 boven Theater Aan de Slinger in Houten

 

Over mijzelf

Toen ik in 2012 afstudeerde aan het conservatorium van Rotterdam, voelde ik dat er ooit een moment zou komen dat ik de nieuwe generatie talenten wilde gaan coachen. Nu, 8 jaar later is dat moment aangebroken en sta ik te popelen om met mijn eigen groep aan de slag te gaan. Ik wil talenten helpen met hun ontwikkeling, kijken wat iemand uniek maakt als artiest en uiteindelijk samen kansen creëren.
Het klinkt misschien gek, maar als artiest heb ik bijna alles mogen doen waar ik als tienermeisje altijd van heb gedoomd. Het releasen van eigen muziek, een album, videoclips, optreden in de Ziggodome, Ahoy en in het buitenland… Ik voelde vroeger aan alles dat ik hiervoor gemaakt was en kreeg van mijn ouders te kans om dit te ontwikkelen. Ik reis nog steeds het hele land door om mijn publiek te entertainen met een show. Ik ben tot op de dag van vandaag dankbaar dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken en ben super gemotiveerd om mijn kennis over te dragen op mijn nieuwe talenten!

“If you can dream it, you can do it”.

Meer info over mijzelf